Website ontwikkelen

D Projects ontwikkelt websites die helemaal voldoen aan het nieuwe internet (ook wel web 2.0 genoemd). Dynamisch, fris, creatief en eigentijds. D Projects luistert goed naar uw wensen en voorkeuren om de  internetcommunicatie goed af te stemmen op uw corporate identity. Tegelijkertijd denkt D Projects met u mee om de website optimaal te laten functioneren binnen uw bedrijf. Ook voor de optimalisatie of het herontwerp van een bestaande website of huisstijl kunt u bij D Projects terecht. Indien gewenst wordt in het project meteen de implementatie van de sociale media kanalen meegenomen en kan er een additionele advertentiecampagne worden opgestart.

Waarom een website bij D Projects laten ontwikkelen?

  • Creatief en eigentijds ontwerp
  • Afgestemd op uw communicatie
  • Web 2.0 proof (implementatie Sociale Media kanalen)
  • Begeleiding en training gebruik website en CMS

Onder het opzetten van een website valt het vastleggen van een domeinnaam, de hosting, het ontwerpen en design van de website en de installatie van het Content Management Systeem (CMS). De content moet worden aangeleverd en D Projects helpt u met de indeling van uw informatie. Natuurlijk hoort er ook een stukje uitleg en training bij, over hoe u uiteindelijk zelf de website eenvoudig kunt beheren. De websites worden gemaakt in Joomla of WordPress, de meest gebruikte Content Management Systems ter wereld.

De prijs voor het ontwikkelen van een website bij D Project hangt af van verschillende aspecten. Hoe groot moet de website worden? Moeten er foto’s of video’s worden gemaakt? Wilt u wellicht ook meteen een advertentiecampagne opstarten? D Projects maakt offertes op maat. U kunt hier contact opnemen.

Webshop

Online Marketing

Social Media