Webshop | E-Commerce

Er wordt de afgelopen jaren meer online geconsumeerd. Nederlanders gebruiken steeds vaker het internet om hun aankopen te doen. Dat biedt mogelijkheden, u kunt met een webshop namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week uw producten verkopen! D Projects ontwikkelt webshops die helemaal voldoen aan de wetten van E-commerce. Een op maat gemaakt design dat past bij uw corporate identity en huisstijl, een eenvoudig bestelproces en goede begeleiding bij het opstarten van het verkoopkanaal via internet.

Voor betalingen gebruikt D Projects iDeal die via Sisow geïmplementeerd wordt en eventueel kunnen uw Social Media kanalen ook worden geïntegreerd! De focus wordt voornamelijk gelegd op een goede ‘usability’, ofwel een optimale gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten. D Projects heeft een eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld dat gericht is op ondernemers die willen beginnen met de verkoop via internet. Alle klantgegevens, bestellingen en facturen heeft u zo bij de hand. Eenvoudig voor u én eenvoudig voor de klanten van uw webwinkel! Natuurlijk hoort er bij de ontwikkeling van een nieuw verkoopkanaal op het internet ook een stukje uitleg en training, zodat u uiteindelijk zelf de webshop kunt beheren. Ook zal D Projects u helpen om alle statistieken bij te houden, met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics.

Het opzetten van een webshop is een grote stap en D Projects helpt uw onderneming graag deze digitale stap te zetten. Het is een investering in de toekomst, want de digitalisering van onze samenleving gaat verder. Hierdoor wordt het gebruik van internet als commercieel kanaal ook steeds belangrijker. D Projects ontwikkelt hoogstaande kwaliteit webshops op maat. Voor een offerte: stuur een bericht via de e-mail of Social Media.

Webshop

Online Marketing

Social Media