Social Media | Real Time Marketing

Wat is Social Media?
Een ware revolutie, een nieuwe manier van online communiceren. Inmiddels maken naar schatting 1,2 miljard mensen gebruik van Social Media. Het is in feite ‘real time online zijn’. Twitter, LinkedIn, Google+, Facebook, Quora en Pinterest zijn een aantal voorbeelden van deze nieuwe online communicatiestromen. Het gebruik van deze sociale media neemt in omvang toe. Daarom is het van groot belang om ook online aanwezig te zijn. D Projects kan u hiermee helpen. Bekijk de Social Media pakketten of neem contact op voor meer informatie!

Wie gebruiken Social Media?
Social Media is vrijwel allemaal ‘User Generated Content’. Dit betekent dat het vol staat met informatie van consumenten, individuen, ondernemers en bedrijven die ze met de wereld en hun connecties willen delen. U kunt uzelf of uw bedrijf online specifiek profileren met Social Media. Het is uitermate geschikt om te netwerken, om doelgericht te communiceren en om te informeren. Iedereen heeft zijn eigen expertise en kan hier via Social Media over publiceren en tevens discussies voeren met andere gebruikers. Ook wordt Social Media door veel ondernemingen gebruikt voor vragen en klachten, dit heet ‘webcare’.

Social Media is er voor iedereen
De mogelijkheden van Social Media zijn eindeloos. U moet alleen even gewezen worden op de kansen die het met zich meebrengt voor u en uw ondernemeing. Op welke manier u Social Media op een effectieve manier in kan zetten is zeer afhankelijk van wat voor interactie u met uw doelgroep wilt hebben. Moet het gaan om marketing en exposure of juist om service en webcare?

Social Media gebruiken
Er komt namelijk nogal wat kijken bij het opzetten en onderhouden van deze nieuwe vorm van digitaal communiceren. Het aantal nieuwe sociale initiatieven groeit elke dag. Het bevorderd de communicatie. D Projects kent de wegen van de sociale digitale snelweg op zijn duimpje en weet hoe de communicatiestromen werken. Met het effectief gebruiken van Social Media kunt u meer traffic generen naar uw website of webshop, uw digitale exposure vergroten (u bestaat ook online) en in contact kan blijven met uw klanten. Tevens zijn er goede manieren om via Social Media potentiële klanten ‘op te sporen’.

Social Media voor uw onderneming
D Projects legt u graag uit waarom Social Media zo belangrijk is (en nog veel belangrijker wordt). Hoe kunt u effectief online communiceren en meer omzet genereren? D Projects heeft voor u Social Media pakketten samengesteld die uw bedrijf online laten groeien. Bekijk hier de verschillende diensten.

•    Het implementeren van Social Media Marketing
•    Digitale Exposure vergroten via Twitter
•    Meer traffic genereren naar uw website of webshop
•    Uw doelgroep bereiken en loyaliteit creëren
•    D Projects helpt u de nieuwe communicatiestromen te begrijpen en te gebruiken

Kom online in beweging! Neem contact op met D Projects!

Webshop

Online Marketing

Social Media