Social Media Marketing

Social Media Marketing is de nieuwe manier van online communiceren. D Projects neemt ondernemers het werk uit handen!  Wat kan D Projects in Social Media voor u betekenen?

 • Het implementeren van Social Media (Marketing) in uw onderneming
 • Het beheren van de sociale communicatiekanalen
 • Digitale exposure vergroten via Twitter, Facebook, LinkedIn & Google+
 • Meer traffic genereren naar uw website of webshop
 • Online uw doelgroep bereiken en loyaliteit creëren

De Social Media diensten voor bedrijven zijn onderverdeeld in drie pakketten, te weten: Brons, Zilver en Goud:

Brons

Tegenwoordig verwachten consumenten en cliënten dat u aanwezig bent op Social Media. Uw onderneming moet immers heden ten dagen ook online ‘zijn’. Inmiddels heeft Facebook al bijna 5 miljoen leden in Nederland en het aantal Nederlanders met een Twitter account groeit explosief. Daarnaast zijn er veel nieuwe sociale communicatiekanalen in opkomst, zoals Google+ en Quora.

Veel ondernemers kennen de in’s en out’s van Social Media nog niet of hebben geen tijd om deze nieuwe communicatie-kanalen zelf te beheren en te onderhouden. D Projects biedt voor die ondernemers een oplossing. Wij onderhouden uw Social Media kanalen en plaatsen dagelijks updates op de voor u juiste Social Media kanalen. Deze dienst is uiterst geschikt boor MKB-bedrijven.

D Projects zorgt er voor dat uw netwerk en prospects zien dat u digitaal aanwezig bent. Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden de mogelijkheden in kaart gebracht. D Projects denkt met uw onderneming mee. In het Social Media netwerk, draait alles om acties, followers, fans en likes. D Projects zorgt ervoor dat uw onderneming online tot leven komt. Prijs Social Media Brons: €149,- per maand. Eenmalige installatiekosten: €99,-. Alles prijzen zijn exclusief btw.

Zilver

U klanten verwachten van u dat u een expert bent op het gebied van uw industrie. Vanwege onze bedrijfskundige achtergrond begrijpen wij uw bedrijfscultuur en industrie snel en zorgen wij ervoor dat uw bedrijf op sociale media is aangepast. Wij bieden community management afhankelijk van uw wens en uw doelstellingen met Sociale Media. Op welke manier u Social Media op een effectieve manier in kan zetten is zeer afhankelijk van wat voor interactie u met uw doelgroep wilt. Moet de nadruk worden gelegd op marketing en exposure of juist om service en webcare?

D Projects is online erg behendig in het vinden van de juiste informatie gebaseerd op uw vakgebied. We kunnen dan ook uw online kansen in kaart brengen op het gebied van Social Media en internetcommunicatie. Natuurlijk gaan we hiervoor in gesprek met u om te kunnen anticiperen op uw bedrijfsdoelstellingen. Wij behartigen uw belangen in de Social Media met focus op brand management, marketing en sales. Maandelijks ontvangt u een rapport met een evaluatie over uw Social Media project met cijfers over het bereik, uw followers, eventuele conversies en de Social Media Key Performance Indicators.  Prijs: €699,- per maand (ex. btw).

Goud

De mogelijkheden van Social Media zijn eindeloos. Daarom is het van groot belang om na te gaan hoe Social Media geïntegreerd moet worden in uw onderneming. D Projects kent de wegen van de digitale snelweg op zijn duimpje en weet hoe de communicatiestromen werken. Daarom heeft D Projects een full service dienst voor uw Social Media Communicatie ontwikkeld. Research, analyse, strategie, marketing en uitvoering in één pakket.

D Projects is ervaren in het schrijven van beleidsstukken. Wij schrijven voor uw bedrijf, naar aanleiding van het gesprek met u een aantal richtlijnen waarvan wij denken dat deze goed bij uw onderneming passen. We schetsen een beeld van de behoeftes en motieven van uw doelgroep en vanuit dit perspectief worden de mogelijkheden in kaart gebracht. Hierdoor bent u er zeker van dat u de risico´s hebt ingeperkt en weten wij wat de doelstellingen moeten zijn van de fullservice Social Media campagne. Onder het gouden pakket vallen:

 • Brand Monitoring
 • Data Analyse
 • Strategie plan
 • Market Research
 • Marketing
 • Sales
 • Support & Customer Service
 • Business Intelligence

Er wordt gewerkt met voorafgestelde Key Performance Indicators. Door middel van maandelijkse rapportages met statistieken over het bereik en de performance, kunt u ten alle tijden meten welke effecten onze Social Media service op uw onderneming heeft. De prijs is afhankelijk van hoe groot de campagne uiteindelijk gaat worden.

Webshop

Online Marketing

Social Media