Over D Projects

Het Bedrijf
D Projects bestaat vanuit een passie voor het internet en de mogelijkheden die het biedt. De ontwikkelingen op het gebied van het internet en bijbehorende technologieën en communicatiekanalen volgen elkaar in rap tempo op. Om de kansen van het internet te zien is het belangrijk om te weten wat de toekomst brengt. D Projects heeft een groot netwerk aan internet georiënteerde ondernemingen en stelt al haar kennis tot uw beschikking om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en kansen voor uw bedrijf. D Projects is zowel flexibel, open en enthousiast als kundig en professioneel!

Wie ben ik?
Mijn naam is Koen Dil. Het is mijn ambitie om ondernemers te helpen met het optimaliseren of uitbreiden van hun bedrijf op het internet.

Hoe streef ik mijn ambitie na?
Door diensten aan te bieden die te maken hebben met de optimalisatie van de internetcommunicatie. Dit heeft betrekking op de marketing, E-commerce, Social Media, algemene digital exposure en andere commerciële mogelijkheden van het internet.

Wat kan ik u bieden?

  • Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
  • Creatieve en doelgerichte oplossingen
  • Ruime commerciële ervaring m.b.t. online marketing
  • Uitgebreide en brede economische kennis
  • Nieuwerwets en empathisch denkvermogen

De digitalisering van onze samenleving heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. Het heeft gevolgen voor de manier waarop we communiceren, informatie ontvangen, denken en onze manier van ondernemen. Of beter gezegd, het zou invloed moeten hebben op onze manier van ondernemen. De digitalisering heeft tenslotte ook invloed op de consument, uw klant!

De individualisering neemt toe en iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Ik denk met u en uw onderneming mee en breng de online kansen in kaart. Persoonlijk contact, duidelijke communicatie en maatwerk zijn belangrijke aspecten in de werkwijze van D Projects.

Webshop

Online Marketing

Social Media